sjukt galet roligt!

Gårdagen började med att jag for ut och sprang och sen till Mallig. Ensam. Ida skulle rensa...
  Det gick piss! Om ridningen påverkas av att ena skon har lossnat (vi tog ju bort den andra sen) då kan jag förstå. Men annars... Jävla hästskrälle x) Ibland så bara stannar hon utan att ens reagera. Vad gör jag för fel???

Haha men gillar henne iaf <3

Efter lunch for jag till Siri. Vi gjorde sjukt mycket roligt och jag har svårt att samanfatta så det blir kort, men ska försöka.
Vi badade på nått ställe nära Siri där det var ganska så varmt. Så otroligt mysigt det var där. Var även på andra stränder. Fy vad fuskigt att dom har så många badplatser i gämförelse med oss!! Senare på kvällen gick vi och satt oss på en brygga på arcus kamping. Satt och dinglade lite med benen när mitt sko plötsligt flöt iväg. Jag hade ju inget annat val än att hoppa i och simma efter den. Så plums i vattnet med kläderna på. Det var sjukt roligt faktist. Hoppade upp direkt, fast vattnet var så varmt så 'varför inte bada mer när man ändå är blöt?'. Ganska smart sagt tkr jag. Haha.
  Tur för mig att jag hade tagit med mit två tröjor för jag var ju rejält blöt. Inte blev det bättre av att det regnade på natten och att min kläder var ute då. Vi såg två filmer på morgonen. Den första var lite skum, fast bra endå :) Den andra såg vi även igår fast jag somnade typ hela tiden. Haha. Andra gången förstod jag lite bättre kan man ju säga.
 Underbart roligt kan man ju säga att jag har haft! :D <3 Älskar diiiiig :'* <3

Kram sK

orkar inte stoppa in fler än dom här bilderna (:


plurr :p


love you siri <3


otroligt fina x) hahaahha

Elsa kissemiss <3 :)


Fina findus x) <3


plask å där var det slut med bilder :p
Lite uppladdning kvar på pix men... http:/sofffiak.pixbox.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0