"äger han inte någon tröja?"

Som sagt så blev det inget mer bloggande igår men dagens uppdatering kommer här!

En underbart skön dag med min underbart sköna Emma. Vi spenderade hela för och eftermiddagen i den efterlänktade solen med snack, rabarber, jordgubbar, fotboll och VeckoRevyn. Efter middagen tog vi moppen till coop och handlade Créme fraiche, morötter och chipsdippspulver (?). Sedan blev det in på kundtoaletten, fram med kniven, skalaren och börja skala. Haha fan vad roligt vi hade det. Nu tänker ni säkert "fan vad desperata ungar som måste göra dipp och morötter på toaletten", men vi begav oss faktiskt till stan för att se Eclipse. Innan det så hade vi lite problem med att komma iväg från coop då Emmas nyckel till låset hade gått av ahahah, men det gick iaf.
  Träffade lite folk på bion, bl a Izza och Lina. Filmen var helt klart värd en fyra poängare (då första filmern får en två och andra filmen en trea). Den var väldigt bra och de fick med massvis med roliga kommentarer som jag bara älskade haha. T ex rubriken. Måste nästan hålla med xD Såå snygga är de faktiskt inte.
  Efter bion såg jag och Emma på semifinalen mellan Uraguay och Holland och grillade fullkornspinnbröd i öppna spisen. Mysigt värre!

Har inga bilder annat än när denna fina boll helt plötsligt sprack när jag och Emma satt och läste VR xD


Idag har det väl inte hänt så mycket interessant. Har nyss haft träning och det är så sjukt roligt att äntligen få spela ute. I love it! <3 Dessutom är mitt psyke för löpningen mycket bättre och även det känns sköönt. Och knät blev inte nå svullet idag men är fortfarande lite blå vid ögat. Haha inte vackert >.<

Ska ta och käka något nu efter träningen och sen kanske jag ska bjuda in mig själv till Emma för att se på semin mellan Spanien och Tyskland.
beso<3


inget regn imorn under 'träningsdagen' tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0