25/1 15:2

15:2 är alltså mitt rumsnummer och baklänges blir det dagens datum som råkar vara min födelsedag. Har verkligen haft en dag som varit både i den absoluta toppen och i botten.
Dagen började med att jag läste en sådan fin grattishälsning från min bästa och äldsta vän Emma som framkallade en mängd tårar. Mitt i allt detta kom AK - min fd. ätstörningsbehandlare som nu jobbar här på avdelningen - och en annan ur personalen sjöng för mig. Så himla gulligt! Fick dessutom en liten present av AK sådär på morgonen. Ute på avdelningen överöstes jag av "grattis" och lunch fick jag äta med AK på café i stan. Träffade dessutom bästa Elin och Felix där av en ren slump så jag fick luncha med dem också. Sedan gick jag och AK lite på stan och jag fick ännu en present i form av en underbar rosa kofta som var så söt och verkligen jag. 

Väl tillbaka på avdelningen blev det tyngre då tvångstankarna tog kontrollen och bemästrade mig. Har haft tankar som jag har gått emot under dagen och även under veckan och just idag gick jag emot extra mycket. Det gjorde tvånget så mycket starkare och jag gjorde saker jag inte borde ha gjort. På grund av det blev det en hel del snack och även indragen permission. Så nu ska jag alltså vara här hela helgen och jag vet att jag kommer bli helt galen. Jag känner bara att jag måste bli utskriven och få komma ut nu, men det får jag inte. Jag skulle troligen få träffa läkaren någon dag snart så kanske får jag veta lite mer, för som det ser ut nu förstår jag verkligen inte meningen med någonting som görs. 

Nu måste jag vara utanför mitt rum och det är otroligt frustrerande när allt jag vill är att ligga i min säng. Förstår att det beror på mig, men jag önskar bara att allt var ogjort. Sitter och försöker distrahera mig med telefonen och inte gräva ner mig i alltför mörka tankar, om än de finns där mest hela tiden. Snart kommer mina fina föräldrar och hälsar på så det blir mysigt. Ska försöka ignorera alla tankar som tränger sig på och inte tänka alltför mycket på den negativa delen av den här ändå bra födelsedagen.

Den lilla presenten jag fick imorse. 

Den extremt goda tårtan som jag fick i helgen när vi firade mig. Rysk banantårta.


Kommentarer
Anonym

Grattis!🌻Hoppas du haft en mysig kväll med din mamma o pappa. Och hoppas morgondagen ger positiva tankar. Skriv ner positiva saker att ta fram när de negativa tankarna dyker upp. Kämpa - vi tror på dig. / Anna-Lena o Anders

Svar: Tack så mycket! Jo det var jättemysigt! :) ska försöka. kram!
Sofia Kihlström

2017-01-25 @ 22:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0