idiot!

Tjoosandoosan!
Idag är vi lediga så jag passar på att blogga lite innan jag ska ta itu med min engelskabok.
Har spenderat dagen i stallet idag och såklart så ska änglahästens idiotbrorsa rymma
-som vanligt
Efter jag hade longerat Bonita så ser jag FrejEld springa runt på gården så det är bara att tränsa av hezten, sätta in henne i boxen och börja locka in FrejEld i hagen med hjälp av lite rasselrassel med hinken. Det tog ett tag men till slur fick jag in honom - och duktiga Jenny var kvar i hagen - men då återstod ju att stänga hagen vilken inte gick så bra. Hästen är ju helt från vettet! Han stod där och sparkade bakut och höll på medan jag försökte få till järnsaken (grinden) som han hade böjt som en ostkrok. Tillslut gick det ju men fy fan vad less man blir på hästen som håller på hela tiden. 
  När jag började rida Bonita så skötte hon sig bra bara det är hon har väldigt mycket energi...

Igår var vi ju i Skelefteå ochspelade futsal-SM-kval men det gick väl sådär. För min del gick det piss! Kände verkligen hur Lasse tvingade sig själv för att byta in mig. Nä det gick verkligen inte bra. Och det var verkligen inte rättvist att låta mig spela. Visst har jag varit på alla träningar utom en och visst försökte jag verkligen ingår med det gick helt åt helvete! Borde inte ha fått spela. 96:orna gick inte heller vidare men det var ju kul att vi fick två lag till Skelefteå i alla fall. På dit- och hemvägen såg vi solsidan, haha guch vad kul man kan ha! 
  For såklart och käkade på Max innan vi åkte hem men jag var tvungen att vandra runt ett tag där ute för jag höll fan på att spy när jag gick dit in. Hittade som tur var en Kinarestaurang där jag kunde beställa Take Awaymat ifrån. Mums.

Hihihihi nu har jag äntligen skaffat spotify! Okej, jag får inte fastna där för nu är det engelskaboken som gäller,
beso<3

har kommit på att bowling är väldigt kul! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0