schtann

Tjohejsan igen xD Hmm, ja det går ju bra för mig att inte blogga. Haha. Har inge å göra nu så då kan jag väll passa på att berätta vad jag gjorde för fynd på stan. På bussen träffade jag Cissi Elli och Fanny  och på stan såg jag Anna <3 :) Jag köpte en pressent åt Emma, kan ju inte säga vad eftersom jag hoppas att hon läser min blogg (a) Köpte oxå ett par målvaktsbyxor.
 
Sjukt sköna byxor om man gämför med dom andra hårda som finns att köpa. Köpte dom på Inter sport för 280 kr. Fanns nästan likadana för 150 kr, men dom var så himla långa. Haha.
Köpte även ett par nya flippflopps. Såg dom i torsdags på storheden fast det fanns bara storlek 40 (beiga) och kostade 100 kr. Till skilnad från dom andra jag har så hade dom jag köpte nu en riktig sula. Mina andra känner man typ varje sten man går på. Fast nu var det ju så att jag hittade likadana på Inter sport som på storheden. Fast dom var rosa och kostade bara 20 kr! :D Förstå vad sur jag blev när jag hittade först storlek 36, sen 40, sen 41, sen 40 igen. Fast efter ett tag hittade jag två 38:or.

ett tips, köp inte mjuka flippflopps. Efter ett tag är dom så mjuka att det nästan käns som att man går barfota.
Var också på Åhléns. Där såg jag oc-boxen jag leta billigt efter på internet :) Kanske köper den, fast felet var att den var så dyr...

Innan träningen ska jag försöka att göra en sån där headder eller vad det nu hette. Elin? :) Har ju photoshop nu :D

Kramisar /Soffipropp, (Haha ogge xP)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0