Försvinn självskadetankar, försvinn!

Hela dagen har i princip gått åt till att inte skada mig - och jag har klarat mig trots att tankarna maler och maler. Fast samtidigt har jag hellre tankarna på att skada mig än de andra, ännu mörkare tankarna på att dö. Jag vet inte om det är ett sätt att fly och distrahera mig från dödstankarna som skadetankarna har kommit tillbaka, men det gör nästan detsamma. Okej, inte för att det var så jättelänge sedan jag skadade mig sist, men ändå så pass länge att jag kan säga att tankarna har varit borta, men nu är de alltså här igen. Idag har jag stått emot. Hoppas bara jag kan somna och släppa det här för en stund trots att tanken har gått så långt. Jag vill helst inte behöva tvingas gå upp inatt bara för att jag inte kan stå emot. För jag kan stå emot. Jag har gjort det hela dagen. Jag kan. Jag kan. Jag kan. Jag ska!


Imorgon blir en ny dag, men jag har lite saker att göra så förhoppningsvis kan jag distrahera mig då med. Tankarna är jobbiga just nu. Sitter och dricker lite te i dagrummet och ska snart gå och lägga mig, men först måste jag stå emot den starkaste tanken och inte skada mig det sista jag gör innan jag kryper under täcket. Egentligen ger det mig ju ingenting att skada mig - det vet jag ju. Dessutom kommer jag ju med största sannolikhet få tillbaka tanken efter att jag har följt den också måste jag följa den igen, också är hela den där cirkeln igång. Men tankarna blir så himla starka att jag inte vet hur jag ska göra för att stå emot tillslut. Jag ska väl försöka spendera så mycket tid som möjligt i dagrummet och med Buffy som jag har gjort idag. Nu är det "bara" att stå emot de här sista, starka tankarna. Jag vet inte hur, men jag får väl sitta här ute tills jag vet. Eller tills jag känner att jag har övertaget för en stund.


Kommentarer
Sanna Nilsson-Lidin

jag har dom tankarna också hela tiden... står knappt ut!

Svar: Det är så himla jobbigt, men det bästa en kan göra är väl att hålla ut, låta dem vara där, men inte låta dem ta över <3
Sofia Kihlström

2017-03-02 @ 02:48:21
URL: http://sannanilssonlidin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0