Sadist mot mig själv

Det var vad en skötare här på avdelningen beskrev mig som. Ja, kanske stämmer det. Rätt tragiskt i sådana fall. Dagen började i alla fall med att jag fick träffa en arbetsterapeut som ställde en massvis med frågor. Troligen var det en del till utredningen, men jag vet inte säkert för jag förstod inte riktigt. Sedan fick jag omläggning av mina händer med två sjuksköterskostudenter som stirrade ut mig haha. Ingen permis över helgen fick jag så det kändes oerhört surt. Ute har jag suttit i rastgården och känt snön falla för jisses som det har snöat idag! Fick även finbesök av Felix och Cassandra vilket typ gjorde min dag. Har saknat dem så mycket och det var synd att Elin inte kunde komma så hela gänget var samlat, men det får bli en annan gång.


Idag när jag satt ute i rastgården var det inte så här grönt som det var för några dagar sedan. Gick dock in ganska snabbt för jag insåg att snön skulle göra mig blöt. Smart.


Kommentarer
Elina Haarala

Får jag fråga vad som har hänt när du inte fick helgpermis? Och glöm inte att du är stark och jag tror på dig vännen, saknar dig massor förresten ❤️❤️

Svar: De var rädda att jag skulle skada mig om jag åkte hem typ. Kram! Saknar dig med ❤️
Sofia Kihlström

2016-11-05 @ 12:40:22
URL: http://iwillgetstronger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0