Jag ska sakna dig imorgon, ja du vet hur jag kan bli

Jag är så himla glad och stolt att jag klarade mig från att kräkas igår - både vid lunch, middag och kvällsmaten. Idag har jag tankar på att göra destruktiva saker, men jag hindrades från nästan allt destruktivt igår och då kanske jag gör det idag också. Jag blir frustrerad i vissa fall och glad i andra när personalen verkligen tar mig på allvar och förstår hur jag tänker - även de smygande tankarna och beteendena ser de och hjälper mig att hålla mig borta från vissa saker. Har dock inte sagt något om mina mat-tankar men impulserna är svagare idag. Visst finns tanken alltid där, att jag kan kräkas, men idag känns den lika stark.

Idag är det söndag och det känns så skönt för imorgon är det måndag och då händer det i alla fall lite saker. Jag har klarat mer än halva helgen nu och trots att det inte är något roligt som händer imorgon, händer det i alla fall något. Under helgen är det så dött och jag får inte gå någonstans alls när jag är själv. Idag gick jag istället ut i rastgården och fortsatte trampa upp snön i den lilla spiralen jag började med igår. Gick runt där ett tag och lyssnade på Buffy-podden tills jag började frysa alltför mycket. Nu tror jag att jag ska se lite Buffy och vänta på att dagen ska ta slut.

Mina älskade skor är såå sköna! Lite skavsår har jag fått när jag inte har några skosnören, men det är bara ett undantag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0