Bara dagen

Idag fick jag min tredje ECT-behandling och nu blev mitt minne påverkat i form av lite minnesluckor, men allt kom tillbaka allteftersom. Det har varit en tumult vecka med massvis med självskada trots att jag har haft ständigt övervak. Läkaren var dock förstående idag och beviljade min helgpermis för att jag lovade att inte skada mig och jag är rätt säker på att jag kommer kunna hålla det. Vill lägga upp en bild på hur jag ser ut nu, men jag skippar det för jag ser absolut förjävlig ut. På riktigt, jag kunde knappt öppna ögonen imorse för att jag är så svullen pga blödningen i bakhuvudet. Idag har jag i princip bara väntat på ECT, försökt vakna upp efter ECT:n, ätit lunch, haft läkarsamtal, där jag fick veta att mitt krampanfall kunde bero på att jag har en form av epilepsi, och sovit. Snart kommer mamma och pappa och hämtar mig och jag kommer även få träffa Elin en sväng vilket ska bli otroligt roligt för det var så längesedan.
För ett tag sedan fick jag däremot besök av Cassandra och Felix och så här fina var vi då:


Kommentarer
Linda

Har också fått ECT och därefter har jag fått krampanfall. Tar nu epilepsi medicin. Detta är inte något de säger kan hända. Utan det är bara minnet de tar upp.

Svar: Fick mitt krampanfall innan jag hade börjat med ECT...men tar nu också någon slags epilepsimedicin.
Sofia Kihlström

2016-11-19 @ 21:03:28
Anonym

Det var trevligt att snacka med dig bruden. När du känner att du mår bättre och vill lära känna nytt folk. Hör av dig^^ Tills dess ha de nice.

2016-11-22 @ 12:49:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0