Som det känns just nu

Jag har  sagt att livet ändå är rätt bra trots att jag mår kasst och ständigt vill dö. Jag har sagt att lycka och mående inte behöver gå hand i hand. Jag har sagt att jag inte hatar livet, bara hur vad jag har gjort det till. 
Just nu. Just idag. Känns livet ganska ljust. Kan visserligen bero på min ljusa, underbara lägenhet... Men. Jag känner att saker och ting börjar tina bort litegrann. 
Kan också bero på att jag permanentade håret igår. Jag fullkomligt älskar att ha lockar! Dyrt? Verkligen. Men samtidigt vet jag att jag mår bra av sådant här. Visst, smink och sådant är jag helt obrydd kring, men att välja kläder och inte bara ta mjukisbyxor, att duscha med jämna mellanrum och inte vänta i två veckor...det gör att jag mår lite bättre. Jag måste bara hela tiden försöka intala mig att det inte är onödigt och att det varken är något jag inte förtjänar eller förtjänar.

Jag vill försöka, det vill jag verkligen. Men det är bara så svårt. När jag inte vet vad som händer sedan. När jag inte vet om det jag ser är sant. Det är bara så svårt. Att ha tillit till processen.

Kommentarer
Lena

Vad fint det blev. Du är så söt och passar verkligen i lockigt hår.:-)

Svar: Tack!
Sofia Kihlström

2016-02-07 @ 18:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0