I've tried to write the words down before they're lost and won't come out

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag vet inte riktigt vad jag känner. Och det är ju det jag brukar utgå ifrån. Stor ambivalens såklart. Speciellt huruvida jag ska tro att det jag "känner" och ser i spegeln stämmer. Jag vill exponera mig genom att ha på mig kläder som är "skrämmande", men jag vågar inte för jag vet inte när kroppen bara ska säga "poff!" och kläderna inte passar längre. Jag vet inte alls om det jag ser är rätt, om det är större eller om det är mindre. Egentligen ska det inte spela någon roll. Det spelar ingen roll. Men samtidigt spelar det roll. Jag önskar att jag kunde sluta bry mig. Om vad jag tycker. Om vad andra tycker. Och bara köra och hoppas på att det slutar spela roll. Att jag kan känna mig fri att ha på mig det jag vill - oavsett om det handlar om en tjocktröja och långkjol eller kortkjol och bekini.
Idag har jag på mig världens mysigaste tröja som jag köpte på second hand för en tjuga. Huvudvänlig och inte jätteutmanande, men den är skön! Och sådana kläder ska man ju också kunna ha på sig.


Kommentarer
Lena

Jag önskar att du kunde se dig själv genom andras ögon då skulle du tycka lika mycket om dig själv som vi gör finaste Sofia<3

Svar: Vad snäll du är Lena <3
Sofia Kihlström

2016-02-01 @ 15:38:21
josefin

fin!!

Svar: Tack!!
Sofia Kihlström

2016-02-01 @ 16:51:40
URL: http://josefinahlolsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0