Happy Christmas your arse, I pray God it's our last

För att förtydliga rubriken och göra det klart har jag aldrig varit med om någon hemsk jul som barn med fulla och elaka vuxna, jag gillar inte bara julen och dess press och stress. Jag tror detta var min sista jul för jag tror inte jag lever så länge till, men jag hade i alla fall en bra jul igår. Jag sov som vanligt under granen och försökte få lite julstämning. Öppnade en morgonjulklapp som jag hade fått av mormor och där inne var det en tovad liten söt tomte. Gick som vanligt till Emma på morgonen och hade julklappsöppning som vi brukar. Jag fick en jättefin filt, en Green Gate kökshandduk, en jättesöt kanin och en burk av Emma. Jag var dessutom bjuden på julfrukost så vi hade det jättemysigt där. Sedan gick jag hem och mormor kom till oss och vi åt jullunch. Vi blev klara lagom till Kalle Anka som vi brukar bli och efter Kalle hade vi julklappsutdelning som vi hade trots att jag, mamma och pappa hade sagt: inga julklappar oss emellan. Av någon anledning bröt mamma den där pakten så jag fick ett presentkort på Cubus och jag fick även, av mamma och pappa, ett julpaket från Unicef som skänker en massa saker till behövande barn och det gjorde mig så himla glad trots att de bröt vår pakt. Av mormor fick jag två välbehövliga pyjamaser och två hundringar. Till Kompis gav jag en leksak och godisar till den. Mormor fick ett brett ljus från PENTIK som hon har letat efter till en assiett och marsett hon fick av mig för ett tag sedan, ett ljus jag målat med ljusfärg på och en "Älskade Mormor"-kopp jag målat. Efter vår lilla julklappsutdelning åt vi lite fika och såg lite mer jul-tv. Ett tag senare skjutsade vi hem mormor och sedan var det ganska sent så vi såg "Tomten är far till alla barnen" och jag somnade i soffan strax innan det tog slut. Jag hade en väldigt bra och lugn jul, men jag är fortfarande inget stort fan av julen.



Kommentarer
Sophia

Gul jul i efterhand. Jag är inte heller ett fan av julen. Men den kan vara mysig. Jag fick permission och fick komma hem och fira jul. 16-21 fick jag komma ifrån avdelningen. Hade gärna velat vara borta längre men fick inte. Ajja, bättre än inget.
Kramar <3

Svar: Vad skönt att du fick komma hem, själv fick jag permis flera dagar - skönt samtidigt som det inte hade gjort något om jag bara fick glömma hela julen. Kram <3
Sofia Kihlström

2016-12-25 @ 21:05:28
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0