Godmorgon Sverige

Ser just nu på TV att de kanske ska göra så att man inte säljer paracetamol-tabletter på andra ställen än Apoteket. Ångesten är väl inte låg just nu. Den stiger alltid när jag hör det där ordet. Paracetamol. Men bra att de gör det mindre tillgängligt. För alla köper det inte för att lindra huvudvärk.

Kommentarer
Anonym

så sant så sant. Dom tabletterna kan dessutom nästan vara farligare. Jag tog ett pack och jag hade kunnat dö eller slagit ut alla organ om jag inte sagt till i tid vad jag hade gjort, så jag tycker verkligen de är jättebra att dom ska göra de svårare att få tag i dom!
Kramar Elina

Svar: Ja de ger ju inga synliga symtom och det kan ta flera dagar. Jo jag var också inne på det där spåret, därav ångesten av ordet, men tack och lov kan kroppen göra ett fantastiskt jobb trots att man är så jävla elak mot den. Fick höra om en tjej som också hade försökt ta livet av sig och överdoserat paracetamol och sedan fått tillbaka livsviljan på sjukhuset men hennes lever var så skadad så hon dog efter två veckor. Så det är en sjukt kuslig tablett egentligen. Bra till rätt saker i rätt mängd så klart, men inte i andra sammanhang. Men vi klarade oss och framåt ska vi gå <3 kram
Sofia Kihlström

2015-02-10 @ 22:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0