Jag älskar min overlockmaskin!!!

Byxdressar är fint - på andra. Jag trivs inte i dem. Känner mig instängd eller som att jag har pyjamas. Men så hittade jag en i samma tyg som en blus jag har kollat på - som så klart är slut för länge sedan. Men denna byxdress var på rea - tillsammans med en kavaj i samma tyg. Så frågan var, ska jag köpta kavajen (200kr) eller byxdressen -vilken jag direkt såg som ett projekt - (150kr)? Velade länge på grund av att byxdressen kunde ju bli fel. Men. Man kan ju aldrig veta förän man testar. Så jag köpte den. 150kr och jag fick både blus och byxor!




Kommentarer
Maja

Har aldrig vågat testa byxdress men tror att jag, liksom du, skulle känna mig instängd. One-piece går dock bra men det är ju som en stor pyjamas och endast till för mys.
Däremot har jag funderat på att införskaffa mig en slags byxdress fast det är shorts och linne istället för långärmat och långbent, det ser så sjukt snyggt ut!
Sv: Ja, precis så har jag fått lära mig på capio. Det finns ingen känsla som heter tjockkänsla utan det är en tanke som säger att jag är tjock och det ger mig en känsla av rädsla.
Kram! <3

Svar: Ja i de kortare känner man nog sig mindre instängd 😊
Precis ❤️❤️❤️ kram!!
Sofia Kihlström

2015-04-09 @ 19:19:22
URL: http://nolicedere.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0