Dag 7, Fyra värdefulla minnen

Här säger jag också BARA FYRA?!!! Jag har ju så många fina minnen. Så jag har många fler. Med många andra människor. Detta är bara fyra av dem - utan inbördes ordning.
 
  • Det kan låta knäppt men... En gång i trean när jag, Rebecca, Anna och Henny stannade kvar i ett klassrum efter skolan och pratade...och grät...och pratade...fram till klockan var över sju på kvällen. Visst var det jobbigt, men samtidigt så skönt och det känns som att vi kom varandra ännu närmare då.

  • Det här kanske inte heller är en stund med skratt och stoj, men betydelsefull. När Emma kämpade för mig och fixade så att jag skulle få gå en till period på dagvården. Visst det sket sig i slutändan, men det var så fint att hon gjorde allt det hon gjorde för att jag skulle få må bra. Hon gör mycket värdefullt för mig, det vet jag, men detta var en av gångerna.

  • Några veckor in på förra sommare och hela sommaren ut. Alla människor. Alla saker vi gjorde tillsammans. En underbar sommar. Ett värdefullt minne. Och en positiv erfarenhet.

  • Studenten. Jag behöver inte säga så mycket mer. Studenten. Och att jag fick uppleva den med dessa fyra underbara vänner

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0