Jag tycker mig höra vad de tänker : "Är hon så där jämt?"

På senaste tiden har jag haft bättre saker för mig än att titta in här. Det var varit en helg full med roligheter (ens ett ord?) och kalendern har varit full av glada smilisar och hjärtan. I fredags gjorde jag först ett besök hos min fina mormor som jag hälsar på alltför sällan. Denna helg var även min fina moster där (som jag träffar ännu mer sällan) så vi hann sitta ner och prata en stund innan jag begav mig till Måttsund där fyra andra fina filurer väntade på mig. Vad gjorde vi? Ja, ingen nytta egentligen förutom att vi förlängde våra liv med ett x antal år tack vare allt skratt. 
 
Lördagen började med en tripp på stan med moder och moster och jag fyndade ännu mer på Åhléns. Tidigare i veckan har jag köpt en halsduk, ett par vantar och ett pannband. Då köpte jag ett par matchande vantar till pannbandet, två par strumpbyxor, en halsduk, ett halsband och ett armband. Bara halsbandet hade kostat 399 :- och jag betalade 152 :- för allt. Ja, jag gillar att fynda!
Kvällen bestod av fotbollsavslutning. Eller ja, jag var där typ en och en halv timme. Först fotade jag lite vid vattnet i höstmörka Luleå, men tyvärr är inte fotografen lika bra som kameran så bilderna blev inge vidare. (Har även hunnit med en fotorunda i dimmiga stan  i torsdags) Fick mitt efterlängtade träningspris (skriver mer om det senare) för flest genomförda träningar tillsammans med en annan från laget (71 av 81, fast jag missade ju tre hela träningar när jag var i London). Efter detta begav jag mig till Lina för filmkväll med henne och Izza innan jag somnade väldigt gott i min säng.
Idag skjutsade jag och mamma moster Karin till flygplatsen och sedan var vi hos mormor från tio till tre. Hade med mig lite plugg så jag kunde för en gångs skull slappna av där och inte känna mig tvungen att åka hem för att plugga. För övrigt gick det otroligt bra så nu är jag klar med en uppgift som ska in nästa måndag. Det är lycka för en som har levt i skolstress de senaste veckorna!
 
Nu kommer jag göra ett avslut på denna helg hos Izza med henne och Hanna. Jag vet inte riktigt om man kan kalla det ett bra avslut med tanke på vad vi ska göra: se det tredje avsnittet av Glee säsong 5 ( = det tillägnat Finn/Cory). Drömde en mardröm om att jag såg det i natt. Vi kommer gråta floder! Var beredd med näsdukar...
 
 
 
Nu blev det ett väldigt långt "jag-har -gjort-inlägg"...
Mot Izza för gråtkalas! PS, bilden är en del av mitt fina skåp, hihi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0