Det värsta det är att du förstår, du har gått samma vägar som jag går

Man tror att man vet hur mycket somliga människor betyder för en, men gång på gång överträffar de ens verklighet. Finaste människor, vad hade jag gjort utan er? Ingenting. Eller allt. Beror på hur man vill se det.
Kärlek.
 
 

Kommentarer
Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

sv; ja visst är hon fin!
Hur var hon förut när du red henne? Var ju längesen va? ^-^ ♥
Jag rider ju western med henne nu, hon är superfin och snäll, men superbusig :D

Svar: Hon hade mest gått på travet när vi började rida henne och hon var knappt van att bli riden. Hon var ju bara fyra år då så vi promenerade först med henne, sedan longerade vi, red barbacka, gick med sadel, red med sadel, skrittade, travade och tillslut blev det även galopp :) I början var hon väldigt ovan och hade problem med att stå still när vi skulle sitta upp, sparkades när man skulle kratsa hovarna och så, men hon blev väldigt snabbt mycket bättre! Vi hade ju inte de bästa förutsättningarna till ridplan eller så (typ en smal travbana runt en skog...), men det gick i alla fall att flytta undan skänkeln, rida små serpentiner och träna halter och igångsättningar :) När vi började trava så ville hon gärna springa fort framåt, men genom typ trava med långa tyglar tror jag det var (?) så började hon lyssna jättebra på röstkommandon och slutade trava så fort hela tiden. Att göra en bra galoppfattning tog väl lite tid då hon gärna slängtravade länge länge, men när hon väl kom i galopp så var de ju underbar! Sedan fick hon dock något för sig att hon ibland bara tvärstannade och vägrade röra på sig. Men när hon insåg att vi inte gav oss så gav hon upp, men vi stod där och bråkade ett bra tag ;) Annars var hon väldigt mysig och cool i sinnet. Minns att vi red in på någon liten skogsväg och först small skott från skjutbanan som var i närheten i Sunderbyn och sedan mötte vi en älg! Fast hon bara lullade på och verkade inte ha någon åsikt om huruvida vi skulle gå från älgen eller stanna kvar och titta. Jag valde dock det förstnämnda ;)
Sofia Kihlström

2013-11-19 @ 16:27:02
URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Lena

Fortsätt kämpa Sofia vi är så många som tycker om dig. Kram Lena

Svar: <3
Sofia Kihlström

2013-11-19 @ 16:47:10
Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

sv; vad roligt! hovarna är verkligen inte något problem längre, när jag petar med hovkratsen på benet så lyfter hon upp hoven och håller själv och sådär ^^
hon har inte heller kvar slängtraven lika mycket! iallafall när hon är normalpigg, då kan jag ta galoppfattningen från skritt, ibland även från halt!!!
Men när hon inte orkar galoppera går det fort i trav alltså! Går inte att rida lätt så då står jag bara i fältsits hahaha ;)

Svar: Åh vad bra! :) Oj, hon har verkligen lärt sig mycket på de här fyra åren :)
Sofia Kihlström

2013-11-21 @ 14:59:48
URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0