pluggarkväll med örtte väcker känslor

En ovanligt mysig kväll trots alla läxböcker och listan med allt som ska göras. Minst något i varje ämne, utom idrotten - tack för det!
Sitter vid vårt lilla runda köksbord med en kopp med det godaste kvällsteet från Kränku på Gotland. I min sköna gröna mugg plaskar även den sötaste silen jag äger. När jag precis ska gå över från Engelska grammatik till matte så kommer något som gör mig så arg!
 
Jag hade två olika svar. Det hade även facit. Dock var dessa olika på olika sätt. Visst så hade det varit okej om det alltid stått ett svar, antingen man eller kvinna, men nu är det så att det nästan alltid står (om man inte vet vilket kön det handlar om) man/women. Här är det då alltså det enda svaret. Det enda alternativet. Richard gifter sig med en tjej, punkt slut!
 
Det här är något som får mig att undra om vi verkligen lever på 2012-talet.
 
 
hehe och nu såg jag att det stod 'en engelska' så då var det ju ett bestämt kön...jaja, jag hade fel men det är lätt hänt då jag har lite starka åsikter angående vissa så kallade normer som enligt mig inte bör vara normer idag.
Tror inte ens någon fattade vad jag menade där. Jag har en ovana att krångla till det för mig men det jag menade var att jag blev arg för att jag tänkte att boken endast tyckte att Richard kunde gifta sig med en tjej.
 
varför publicerar jag ens denna sörja? min söta fågelsil är i alla fall med.

Kommentarer
Anonym

You go girl! Håller också på och hakar upp mig på sånt haha

Svar: Go vem-du-nu-är! Man blir ju lite frustrerad typ :p
Sofia Kihlström

2012-10-18 @ 22:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0