Plan B, Norrfjärden, Kopparnäs

Som jag tidigare skrev blev vår Piteådag inte riktigt som vi tänkt det då Emma blev sjuk igen. Det fick därför bli våran plan B istället. Jag och Anna åkte en buss från stan in till Piteå (känns så konstigt att skriva PiteÅ då jag aldrig säger å:et, men det ser konstigt ut att skriva Pite) där vi mötte upp Henny (som hade oturen att komma på en annan buss än den vi satt på). Vi gick i fina affärer, som jag skrev i mitt tidigare inlägg, gick på ett café och hade det mysigt innan vi handlade middag och åkte till Henny.
Se en sådan söt lite kanna jag fick mitt mango- och passionsfruktste i. Dock var det smärtsamt dyrt - 22 kr för detta, men det var ju mysigt - och gott.
 
Rebecca kom till Henny - när vi väl hade kommt från bussen och sprungit över E4an - där vi (läs Henny och hennes far) lagade lax och bara gjorde det vi alltid brukar. Det är ingen idé för oss att planera vad vi ska göra, det slutar ändå alltid med högljutt skratt/skrik och fula bilder.
Anna, nyligen hemkommen från Paris, gav alla oss varsitt lite Eifeltorn, så sött!
Förlåt Henny att jag tog denna bild när jag vet att du inte gillar den, men bilderna blev ju sisådär när Rebecca fotade:
 
och när jag fotade:
 
 
 
Jag mår så otroligt bra med er ♥

Kommentarer
Becka [fotoblogg]

Så fina bilder. :)
sv: Aw, blir så glad. Det värmer verkligen, tusen tack vännen!

Svar: Haha lite tokiga!
Sofia Kihlström

2012-11-02 @ 22:05:02
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0