London, I'm in love!

Ömm...hej?

Asså bloggen känns verkligen inte prio ett i mitt liv nu. Har nog inte varit inne på datorn mer än kanske 4 gånger på en månad. Jag känner mig duktig, för det är ju egentligen inte nödvändigt. Om det inte finns 'sug' efter det så varför ödsla tid?

Nu är jag ju, sen en vecka tillbaka, hemma från London. Eller ska jag säga borta från London?
Det var verkligen underbart och jag älskar staden! Jag kände mig hemma.

Vi gjorde allt möjligt som till exempel såg West Ham United vs Liverpool (vilken kännsla alltså!!), var på musikalerna Thriller och Mamma Mia (helt otroligt!), var på Madame Tussauds (läskigt värre xD), var på sightseeingturer med buss och båt,  åkte London Eye (att jag älskar höjder säger väl allt?), var på naturhistoriska muséet, gick över Tower bridge och såg Big Ben (mina favoritbyggnader i favoritstaden), Var i Towern (med asskön guid), var vid St.Pauls katedral, lyssnade på en kör i Westminster Abby, shoppade på allt från rikemansstället Harrods (där vi bara kollade, ej shoppade) till Priemark (där det var gudomligt billigt! tyvärr sista dagen så alla pengar var nästan slut...), var på Sylvanian familiesbutiken (*förklarar längre ner...), fotade, åt god mat och åt såklart sconse, men bara två gånger (+ te flera gånger förståss).

En liten del av min underbart fantastiska resa!
Jag orkar verkligen inte sätta in bilder här men jag skriver en länk till min Facebook (för dem som är mina vänner då) om det är någon som har lust att kolla ;) Sorry min lathet...

*Sylvanian familiesbutiken då...
Jo, Sylvanian families är ju små djurfigurer som några i klassen lekte med när vi var små. Vi var helt galna i dem och ännu galnare blev vi när vi fick höra talas om affären med endast 'syll' som låg i London. Var väl vid sjuårsåldern och enda sen dess har man velat åka dit.
  Jag älskade ju som sagt 'syl' och skaffade ihop väldigt många (80st). Nu lekar jag inte med dem men de står på en hylla i mitt rum och man kan väl säga att jag samlar på dem. I alla fall, nu när vi väl var i London så var jag ju bara tvungen att få göra min låg/mellanstadiedröm till verklighet.
Jag blev verkligen 10 år igen när jag var där!

Aja, nog bloggat idag. Bilder kommer kanske på bloggen men annars kommer det här på fejan:
http://www.facebook.com/album.php?aid=37017&id=100001431753934
beso<3

verkligen från golv till tak....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0