Mot mitt lilla paradis<3

Tjoohosan!

Tänkte nyss 'nu har jag varit duktig och bloggat i veckan' men ser nu att senast jag bloggade var i måndags... ajajaj

Det har i alla fall varit en ganska aktiv vecka. Efter jag hade varit i stallet blev det fys i solen och guch vad det var skönt att byta ut lilla, varma spegelrummet mot en härlig sol och lite vind! Fixade med renoveringen på kvällen och även länge länge på tisdagen efter morgonfysen och sommarfrukosten. Var även med Kompis och badade, tränade upp min kassa teknik med bollen och ett välbehövligt pass (även det med bollen+pappa) på tisdagen.

Onsdagen började med lite cykeluppvärmning och sedan en lite kortare tur än i måndags (3,3 ist för 5,5 km) med löparskorna - men ack så fruktansvärt jobbigt. Som tur var så var ju mitt mål stallet och där red jag en lika trött Frejeld. Det blev så att det blev Boden och hårdpass för Frejis i tisdags så jag fick skritta lugnt med honom dagen efter.
  Min kära Emma ringde mig och det slutade med att jag kom och hälsade på henne, Mange och tillsammans så blev det film (toppen) och nybakt bröd (mums). Efter middagen blev det ännu ett pass på planen med pappsen och bollen.

Torsdagen började med en vanlig cykeltur till stallet och ett lite hårdare pass med Frejeld. Väl hemma igen så var det bara att sätta igång med att rensa den taggiga rosenhäcken, ut med Kompis och efter middagen blev det för första gången i livet - milen.

Hoppas det inte gjorde något att jag inte sprang som det stod att vi skulle göra på egna träningen under (det fruktansvärt onödiga) uppehållet... en gång under helgen. För i helgen ska jag nämligen bort och jag vet inte hur mycket löpning jag hinner med där. Det blir en helg hos farfar och där finns det väl jobb som vanligt ;)

Jag var även idag hos Frejeld och red likadant som igår och sedan blav det mer häckrens och bad med Kompis. Ochnuskajagslutafördettablevsåjävlatråkigt!
Ochinteblirdetbättreavattjagintehartidattstättainenbildförnuärdetmiddag,
beso<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0