home

Tjohoosan!
Nu är jag hemma från fjällen, eller egentligen igår men när vi kom hem var det bara att kasta sig iväg till träningen och sedan hem och duscha. Hemskt nog så luktar mitt hår fortfarande rök trots schampo och balsam.

Vi hade det i alla fall hur bra som helst och, tack och lov, inget regn! Det var urmysigt och vi vandrade på kalfjället, fiskade i olika sjöar och en bäck, utan napp..., myste vid brasan och hade det super!
Bilder kommer någon dag men jag har lite fullt upp med alla bilder som finns, haha. Någon gång kommer bilderna, jag lovar!

Idag är det match mot GIF med DAM-jun och imorn mot Överkalix med Damlaget, tagga!
Annars idag, såhär sista veckan, så är jag hundvakt. Fast hann med ett besök till ortopeden imorse men såklart visade inte rönkenbilderna något så jag får väl fortsätta dras med mina äckelonda fötter ännu 6 år, eller hela livet?

Håller i alla fall på att träna Kompis - som för ölvrigt var hur duktig som helst när vi var i fjällen - att vara ensam hemma och det har han klarat jättefint idag. Han var ensam när jag åkte buss från ortopeden och senare idag när jag var och cyklade i en halvtimme - utan att förstöra hela huset! Duktig vovve!



Märkte att när vi kom från våran lägerplats och skulle åka hem så hade vi punka, fast vi har ingen aning om hur ;o

Kommentarer
Amanda Jonsson

KÖP EN DÅ :D

2011-08-16 @ 14:28:51
URL: http://ajonssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0