Min historia om våran historia

Om två tjejer som möttes på pixbox...

Allting började med att jag skrev en kommentar till dig på en utav dina bilder med King på.
  Det var den artonde september 2007, klockan var 15:01 och jag skrev " Han e ju bara fööör BÄST!!!<3 ÄLSKAR DIG KILLEN<3".
  Efter ett tag så började vi bråka om bilder vi hade på pixbox. Du sa att jag hade tagit en av dina bilder som jag egentligen hade fått lov att ta från dig om jag skrev att du hade tagit den – vilket jag gjorde. Fast det kom inte du ihåg då. Jag tror att bara för att du hade glömt bort det så blev jag lite smått sur och anklagade dig för att ha tagit en av mina bilder på King. Du hade ju såklart inte tagit den, men du hade en som var nästan exakt likadan. Det försökte du förklara med det tog ett tag innan båda vi märkte att ingen hade snott några bilder av varandra. Det var väldigt roligt att skratta åt det sedan.
  Fast det var inte för än senare som vi tog mer "kontakt" med varandra. Vi började chatta, skriva på pixbox och vi blev väldigt bra vänner.

En dag så såg jag dig i stallet. Du var med den nya tjejen som hade börjat i min grupp. När vi chattade så berättade vi hela tiden om vad vi hade gjort på ridningen och en dag så berättade du att du skulle få byta grupp. Jag försökte övertala dig att börja i min grupp fast jag trodde ju förstås inte på mig själv när jag sa att det säkert skulle gå. För vem hade kunnat tro att du, av alla människor, skulle fylla upp den lediga platsen i gruppen där jag och din kompis red? Fast oj så fel man kan ha, för det var precis vad du gjorde.

Vi var lite blyga att prata med varandra den sjunde januari som vi hade längtat så länge till. Under jullovet hade vi nästan bara pratat om den sjunde januari när vi skulle få rida igen. Jag hade även fått din kompis mobilnummer och under fyra dagar så slösade jag bort 107 kronor för att smsa med er. Fast det ångrar jag absolut inte nu. För jag tackar dig så väldigt mycket att jag har fått lära känna din kompis – som nu även är min kompis.
 Efter den sjunde januari så var båda väldigt överens om att vi skulle prata med varandra och nästa onsdag så tog du det första klivet och pratade med mig. Det var inte mycket vi sa till varandra men vi hade kommit en bit på vägen.
  Onsdagen därpå så hade vi kommit överens om att vi skulle prata mer. Du skulle fråga vilken häst jag skulle rida och jag skulle då svara. Det var en väldigt pirrig dag - för min del i alla fall.
  Jag klev in genom den stora stallporten och gick fram till boken för att se vilken häst jag skulle rida. Då kom du där och ställde dig ganska bredbent med armarna i sidorna och frågade: "Ja, vilken häst ska du rida då?" Jag blev så full i skratt för allt var ju så roligt så jag började skratta nå så hysteriskt fast svarade ändå sedan: "Tito. Och vilken häst ska du rida?"
Du svarade att du skulle rida Fiona. Din kompis bara stod vid Chantisse och skrattade åt oss. Jag förstår henne för du måste ha sätt väldigt roligt ut!
  När vi stod på medelinjen innan lektionen hade börjat så red jag fram till dig och frågade om du hade hoppat på Fiona någon gång, men det hade du inte.
  Vi skrattade åt vårat lilla "stallmöte" när vi chattade, och vi började även smsa väldigt mycket med varandra. En dag så satt vi vid mikken i fem timmar och pratade med varandra och jag tyckte i alla fall att vi började lära känna varandra väldigt bra.

Vi pratade lite grann innan ridlektionerna och smsa och chattade väldigt mycket. När du sedan en fredagkväll frågade mig om jag ville vara med dig. Jag minns att jag tyckte du var väldigt modig som vågade fråga för själv hade jag vågat.
  Fem i tolv den sjuttonde januari smsa jag dig och sa att jag var ganska nära. Cirka klockan tolv blev jag avsläppt av min pappa utanför Preem på Mjölkudden. Du stod där i en brun vinterjacka och vinkade åt mig. Vi gick in till dig och undrade vad vi skulle göra. Efter ett tag så gick vi ut och du visade mig lite omkring och bland annat vilket hus du skulle flytta till. När vi kom in så bakade vi muffins, tog kort och i alla fall jag hade väldigt roligt. Det blev snabbt middag och sedan var klockan nio och pappa skulle komma och hämta mig utanför Preem.
  Efter det så började vi prata väldigt mycket i stallet och jag märkte att din kompis inte hade lika svårt att börja prata som du och jag hade från början. Jag började chatta och smsa med er båda väldigt väldigt mycket och sedan var jag även med din kompis den tjugoförsta februari.
  Senare på våren var alla vi tre även med varandra på stan och vi planerade att vara med varandra på sommaren också. Fast planerna ändrades. Ni fick medryttarhästar och sedan slutade din kompis på sin medryttarhäst och du slutade på Skäret.

Vi började smsa och chatta allt mer sällan och vi syntes allt mindre. Jag började vara med din kompis väldigt mycket och du var med en annan kompis från din klass. Din kompis från din klass fick även en medryttarhäst på samma stall som dig och du började vara där oftare. Du och din kompis bråkade under en längre period och ja, jag vet inte varför vi slutade smsa och höra av oss.
  Du, jag och din kompis skulle vara med varandra under sommaren och sova över, men alltid kom det något hinder för dig. Vi var aldrig med varandra alla tre den sommaren någonting. Jag var bara med din kompis och aldrig med dig. Du var bara med din kompis från din klass i stallet och aldrig med mig.

Allting började på pixbox. Jag har inte trott att Internet-vänner ska kunna bli riktiga vänner, men du och din kompis fick mig att ändra tanke. Din kompis är jag fortfarande med, men du och jag har lixom glidit ifrån varandra och vi har aldrig kommit tillbaka där vi var förut…


Kommentarer
siri

åh ja blev lite tårögd av denna text!

Hoppas ni börjar tillbringa tid tsm igen! <3

2009-10-01 @ 14:02:56
URL: http://ssirisvardh.blogg.se/
lovisa

Förlåt som fan. Alltså jag har aldrig velat förstöra för dig och anna, de var aldrig tanken. Jag vet att hon gillar dig som kompis och hon väljer INTE mig före dig. Isf äre mer jag som har varit självisk, var ego me henne. Men ja trode aldrig att ni skulle glida ifrån varran å ja hade aldrig tänkt de hlr. Förlåt! ;'( Det är mitt fel.

2009-10-01 @ 16:16:15
URL: http://hejjalovisa.blogg.se/
Annaa

sry sofia <3 har aldrig varit meningen att du skulle ta det såhär. Men jag har inte kunnat vara med er/dig dels för att jag var i stallet väldigt ofta under sommarlovet eftersom att jag var enda medryttaren på jojsan då och det var en period som jojsan tjorvade mke med mig, och den perioden varade början på sommarlovet också, och då ville jag också var mycket i stallet, för att vi skulle kunna hitta tillbaka till varandra och dels för att jag fått andra förhinder också. men jag saknar dig <3 och längtar tills vi träffas igen!

2009-10-01 @ 16:37:36
URL: http://aannaaw.blogg.se/
E B B A S O C H M I L L I E S - FOTOBLOGG

hoppas att det fixar sig... vad hr du gjort i dag?

2009-10-01 @ 19:04:50
URL: http://ebbasochmillies.blogg.se/
Delice

Älskade sofia du måste ringa mej!!

2009-10-03 @ 19:03:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0