riddag (a)

Igår (onsadag) så var jag och Ida hos Mallig som vanligt. Man börjar bli väldigt van att cykla eftersom det typ är några kilometer fram och tillbaka, varje dag. Haha. Vi red den långa rundan och Idas morfar var med. Snälla Sälj henne INTE!! Man börjar verkligen se framsteg med henne även fast Ida bara har ridit henne 3 gånger och jag 2.
*Först fick vi inte kratsa hennes hovar. Nu går det finfint (förutom att hon sparkade mig på foten idag).
*När vi skulle sitta upp började hon gå runt. Nu står hon faktist ganska still (och ett till förutom (xD) igår så ramlade Ida av för Mallig började tjorva). Fast vi har ändåmer att jobba med.
*Samma vid avstigningen. Hon ville bara gå runt och inte stå still. Fast nu så kom vi på ett knep och se! Hon står still (a)
*Hon är även lugnare att rida och hetsar inte upp sig. Inte för att hon blir rädd för nått typ. Haha. Men hon är ju inte så van att ridas.
*Man kan rida henne utan problem utan att någon annan är med.

Man får se på dom små sakerna som blivit bättre. Och bara på fem dagar.
  Idag så skulle vi rida med sadel fast sadelgjorden var för liten så vi fick åka och köpa en. Och kassörskan tog betald en hundring mindre ;o Inte för att det gör nått. Haha bara bra för oss. Fast först red vi den lilla rundan. När jag red så var Ida i stallet och tvärt om. Hon var jätte lugn och fin fast när jag tröck till lite med skänklarna så började hon trava. Haha bushäst. Nog för att det är naturligt för dom men ska inte börja trava riktigt ännu. Vi får se på lördag när vi åker dit igen. Ska rida med sadel då.

Var I stallet igår. Vi hoppade lite. Jag hade Conrad och han var som vanligt härlig att rida. Gick ganska bra och jag fick honom att göra ganska smidiga galoppombyten :) Fast var tvungen att ha spö för han var lat! Håller helt med Anna. Ibland är han typ askänslig och ibland måste man ha spö på honom. Behövde inte använda det för han blev pigg så fort jag fick det. ;) Var tvungen att åka direkt efter ridningen för vi hade ju match mot Svartbjörsbyn. Kom in i andra halvlek fast det var lite tungt att hoppa in mitt i mathen xD Å hann inte värma upp så mkt mer än att rida. Ajja, gick bra ändå. Vi vann med 7-0 :) Haha, ska va social med Ida nu

Kraaam :)


Dag 1 :) Malligs (och min) kompis ;p Som Ida sa nu var död :'( <'3


Dag 3 :) Malliga Ida <3


Dag 4 :) Ida, Malliga Ida :) <3


Dag 4 :) Ömm tröjan väller över ;'s


Dag 5 :) Rider ensamma :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0