hot ;)

Hejsan hejsan! :D
Hmm, hur ska man börja det här inlägget då..? Jajja, var iaf på stan i lördags med Hannipanni och Ida <33 Köpte en tunika och en t-shirt :D Efter maten åkte jag, Evve och Ida till Byvallen och tränade lite. Cissi kom oxå :D Åkte hem ett tag och såg på Robinson. Tyckte inte det var rätt som vann "/ Sen åkte jag tbx till Byvallen och vi tog lite kort oxå ;)

Igår var det breddläger. Jätteskoj! <3 ;D Först tränade jag typ en timme fotboll och sen en timme målvaktsträning. Nog för att det oxå är fotboll xD Haha. Vi hade typ två koner, 3 m ifrån varandra också sprang vi där emellan. Fram, gjorde nått, sen backa, sen fram. Jag räknade ut att det var minst 120 gånger jag sprang sådär :'o Jobbigt som fan i den värmen!! Jag träffade en jätte shysst tjej, Emma hette hon. Det var henne jag körde med :) Efter maten så tränade jag ytterligare 2 timmer målvaktsträning, så jag har typ stora röda sår på yttersidan av benen "/ Vi hade sist en tävling (målvakterna). Då skulle vi skjuta örst från 5 meters (den fick inte studsa innan mållinjen. Om den gjorde det var man ute) straffen, straffområdet, den där halvcirkeln, ca 1,5 meter bak osv. Gick typ bra :o Sen sköt dom andra lite och så, Kulkul :)
När jag kom hem så duschade jag, for med Ida till Anneli :) Hon avfärgade mitt hår, klippte det, gjorde slingor och nån toning xD Olli klippte Ida :D <3

Nu ska jag på träning, blir ingen bild xD Sees <33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0