oh fan, vilket ös

Hejhopp alla som inte har slutat läsa min blogg efter min dåliga uppdatering. Fy mig. Innan jag berättar om gårdagens insident så kan (iaf delice, och andra som är intresserade) få veta vad jag gjort denna vecka ;)
  *Måndags så red jag igen med Tilda. Red Lettir och det gick ganska bra. Tränade på sluta och öppna i tölt mm.
  *Tisdags så var det orkesterrepetition innan luciaföreställningen. KOM och skänk lite pengar till oss haha.
  *Onsdags så var jag och sprang och det var fan det värsta jag varit med om. Går inte in på detaljer men åt definitivt för mkt innan.

Igår var en superdag. Till och med på skolan! Vi hade först idrot sen bild, lunch, bild, hjärt- och lungräddning, bild, slut. Något roligt. På kvällen, sista ridingen sedan är det 10 hela veckor utan! Hur ska det gå? :'(
  Vi fick välja och det blev uteritt. Mysigt för mig som hade sommarjacka och ridbyxor. Fast fick låna vindbyxor av Sylvia som tur var. Ni som inte rider förstår säkert inte det härliga med det hela, men tänk på något ni gillar väldigt mycket också blir det ännu bättre, hm typ så ;)
 Vi började med att tölta lite, svängde av vägen, galopperade uppför en backe, tillbaks på vägen, tempoväxlingar i tält, galopperade lite på en snötäckt äng. Grymt mysigt var det. Åh just ja, jag fick Jupiter och han är verkligen fin, han ger inte upp och varför jag vet det ska jag snart berätta. Efter galoppen på ängen så fick vi galoppera bort, kanske 800 meter eller nått, så fort vi ville. Lilla juppe höll sig lite där bak men fan vad fort det gick! Så snabbt hade jag aldrig galopperat innan det. Fast sedan så blev det galopptävling. Juppe var på tårna redan från början, och han for iväg! Helveta vad fort det gick! fort har jag aldrig, aldrig någonsinn ridit. Vi låg först hela tiden och han kämpade så starkt. Vi skulle galoppera till ett hus men sen kom vi ju på att vi inte visste vilket haha. Så jag försökte sakta in Juppe när dom andra sa att vi kanske borde stanna men sen såg jag Adina komma i fullt ös bakom Juppe så då satte vi fart igen och kom först ;) Hihi jag är stolt över honom :) Fast lite lobbigt i benen var den att stå upp i lätt sitis i mer än en km. Sedan galopperade vi ännu lite mer och då kom lilla Juppe först igen. När vi kom  tillbaks till stallet så släppte jag ut honom i gången där han fick stå och äta lite hö, det var han verkligen värd! :) Puss alla sötnosar!

/sK

PS: Delice ;@ Skaffa blogg. se, blogspot suger!!! Kan ju inte kommentera.

Hade inga bilder på Lettir och Juppe men Lettir är skimmel (vit) och juppe är fux (ljusbrun).

hanna förstår i alla fall det underbart härliga i det hela :) <3

Kommentarer
Delice

MEN skaa :O

bara för att jag ibte fattar alls xd<33

2009-12-10 @ 15:19:58
Delice

Du kanske vill hjälpa meej?? <3

2009-12-10 @ 15:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0